Ημερομηνία 03 Αυγούστου 2020
CSB GP1272 F2 Lead Acid Μπαταρία 12V / 7.2Ah
GlobalSat USB GPS Receiver BU-353S4 New SiRF STAR IV GSD4e
CSB HR1234W F2 Lead Acid Μπαταρία 12V / 9Ah
NC800 IP Camera MJPEG with IR leds
Equip Πολύπριζο 4 θέσεων 333281 Schuko με είσοδο IEC C14
Εταιρικό Προφίλ
Εταιρικό προφίλ.
 
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-develop. Η επιχείρησή μας από το 2004 δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και σχεδίασης ηλεκτρονικών συστημάτων και αυτοματισμών με την χρήση μικροελεγκτών, με υπηρεσίες εγκατάστασης – συντήρησης δικτύων Η/Υ, καθώς και με μελέτη και εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων επιτήρησης CCTV και IP καμερών.
 
Η καταγραφή και η απομακρυσμένη επιτήρηση των καμερών γίνεται σε DVR - NVR, ή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Τον ταυτόχρονο συνδυασμό της Analog HD & IP τεχνολογίας υλοποιεί το software « LUXRIOT EVO» που επίσημα διανέμουμε στην Ελλάδα και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες χειρισμών αλλά και αναβαθμίσεων.
 
Αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε στην Ελληνική αγορά προϊόντα από μεγάλους οίκους όπως: Arecont Vision, AXIS, Basler, Comnet, Dotworkz, Everfocus, Fujinon, Hanwha (Samsung), Lilin, Milesight, MircoLight, Messoa, Pixord, Raytec, Sony, Sunell, Zavio.
Υπάρχει άρτια τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο υλικού και ρυθμίσεων σε όλα τα προϊόντα μας.
 
Εξίσου σημαντικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι αυτός των φωτοβολταϊκών συστημάτων (αυτόνομων - διασυνδεδεμένων) καθώς και υβριδικών (συνδυασμός φωτοβολταϊκών - ανεμογεννητριών) καθώς και η μελέτη των συστημάτων περιμετρικής φύλαξης των πάρκων, με συνδυασμένα συστήματα αποτελούμενα από κάμερες και συναγερμό.
 
Προσφέρουμε υπηρεσίες διαδικτύου (domain - hosting), συνθέσεις Η/Υ, εφαρμογές e-shopping καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης. Επίσης αναλαμβάνουμε εξ` αρχής τη μελέτη - σχεδίαση νέων συστημάτων ή την ανασχεδίαση υπαρχόντων και την προσαρμογή τους στις ανάγκες σας.
 
Αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα τον μεταφραστή γλώσσας BASIC για AVR© «BASCOM» της εταιρίας «MCS Electronics» που έχει γίνει Best Seller παγκοσμίως. Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της MCS Electronics που παρουσιάζονται στο web site της Mcs Electronics χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Για τις εκδόσεις Bascom-AVR & Bascom-8051 υπάρχουν ειδικές τιμές για σπουδαστές και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
 
Επίσης διαθέτουμε interfaces και δικτυακά προϊόντα όλων των επώνυμων εταιρειών καθώς και Wifi Bluetooth accessories, τα οποία τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς είναι δοκιμασμένα και ελεγμένα από εμάς. Μπορείτε ακόμα να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά κατόπιν συνεννοήσεως.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την κατάλληλη υποστήριξη.

 
Με εκτίμηση,
e-develop
e-develop.gr
ΑΝΑΤΟΛΗΣ 9-15 | 14231 - Ν. ΙΩΝΙΑ
Τηλ: +30 (210) 2792444 | Fax: +30 (210) 2798444
Email: info@e-develop.gr